Menu

SS 2020
Primavera - Estiu

CALÇAT ECOLÒGIC I NATURAL

Benvinguts a Montané, la genuïna i tradicional espardenya reconvertida en fons d’armari indispensable. Espardenyes fetes amb pells naturals i teixits de cotó, cosides a mà en el nostre taller de Sant Celoni, Barcelona.

Des de fa més de 100 anys, la nostra empresa sosté tot un teixit productiu local, mantenint viu, i en constant evolució, un ofici amb més de sis-cents anys d’història.

El fet de ser una petita empresa familiar ens permet dissenyar col·leccions limitades i pràcticament exclusives per als nostres clients, tenint cura de tots i cadascun dels detalls de la fabricació.

Posem al teu abast el plaer de gaudir d’un parell d’espardenyes singulars, fetes amb la cura y personalització que només una feina artesanal ben feta pot conferir.

Et convidem a saber més de nosaltres i del nostre calçat.

100% ORGANIC I NATURAL El nostre calçat està fabricat amb fibres naturals: jute, lli i cotó. Les pells són naturals, molt suaus i flexibles, i s’adapten perfectament al peu.
No fem servir coles ni materials sintètics d’encoixinat, només jute, i plantilles de cotó 100% cosides a mà.
COMODITAT I MÉS COMODITAT No importa si la teva feina t’obliga a estar d’empeus moltes hores, si has de caminar molt, si la nit del dissabte arriba al matí del diumenge…
Els nostres folres són extramadament suaus al tacte, ja siguin de cotó o de pell, i les plantilles sempre són de cotó 100% per tal que el peu transpiri millor: el cotó sobre la base de jute marca la diferència.

Alpargatas desde 1902

A Montané ens dediquem a la fabricació d’espardenyes des de l’any 1902 i gaudim d’una experiència i excel·lència adquirides que ens permeten produir un calçat de jute genuí, i de la millor qualitat, que satisfà els peus de milers de persones en el món.

Seguim les últimes tendències de la moda per confeccionar un article elegant i alhora, còmode i artesanal. Amb materials 100% naturals i cuidant cada detall de la fabricació, esforçant-nos al màxim en la creació d’una espardenya de qualitat. Dissenyant nous models any rere any, amb l’objectiu de sorprendre i satisfer als nostres clients.

TRADICIÓ & TENDÈNCIA Ens centrem en la qualitat y en les noves tendències, i en crear per a tu un fons d’armari genial per a cada moment del dia.
A Montané ens preocupem de cada petit detall i tot està fet a mà amb la més estricte cura.
Després de més de cent anys de vida, ens seguim mantenint fidels a un procés tradicional més actual que mai.

MANS ARTESANES

Des que al 1902 Manel Montané Bonani va fundar l’empresa, aquesta sempre ha pertangut a la família Montané. Són quatre generacions de professionals que han dedicat la seva vida al disseny i la fabricació manual de l’espardenya.

El 1964 la tercera generació, Margarita Montané, entra en el negoci familiar. El 1972 juntament amb el seu marit Antoni, comencen un període en el seu model d’espardenya tradicional evoluciona i comença a seguir les tendències de la moda.

RELLEU I EXPANSIÓ

Eva, quarta generació de la família, pren la seva iniciativa liderant un important projecte de renovació i expansió a l’empresa, respectant sempre els valors de la marca i el tipus de producte per el que Montané és conegut.

Actualment pots trobar espardenyes Montané a tota Europa, Austràlia, Emirats Àrabs, Líban, Japó i Xina..

HISTÒRIA DE MONTANÉ Cap el 1898 Manel Montané i Maria Mollfulleda, mestra artesana en l’elaboració d’espardenyes, es van establir a Sant Celoni, on van obrir un taller de filar cordes i una botiga el 1902.
El 1941 els fills d’en Manel i de la Maria van construir l’edifici de la nova fàbrica, situada al carrer Esteve Mogas de Sant Celoni, i on actualment continua l’activitat. Gràcies a la dedicació dels germans, Mateu i Joan Montané i Mollfulleda, la marca va continuar creixent.

Contacteu amb nosaltres

info@montaneshoes.com

Veure a Google Maps

Contacteu amb nosaltres

Si desitjeu més información, contacteu amb nosaltres i respondrem tan aviat com sigui possible.

Adreça

C/ Esteve Mogas, 28-30
Sant Celoni, 08470 (Barcelona)

(+34) 93 867 00 99
×
×

Log in