Menu
Montané Forever!

Montané Forever!

Va ser al 1898 quan la família Montané i Mollfulleda es va establir a Sant Celoni, un matrimoni d’artesans que poc temps després van fundar l’empresa Montané, i que de botiga/taller local, ha passat a ser la única empresa fabricant de jute a Catalunya i una de les poques a Espanya.
 
Mirant-ho des de fora, 114 anys d’activitat ininterrompuda sembla poca cosa! Un negoci que ha passat de generació en generació i en el que els membres més joves ja es senten involucrats i en la seva salsa, el relleu generacional està totalment garantit!
 
I com mantenir i més encara, potenciar el creixement d’una empresa centenària? Bàsicament essent fidel a unes directrius i valors en quant a la fabricació i els principis de qualitat, i és que el disseny i les tendències no estan renyides amb un ofici amb tanta història. Teixits i pells de qualitat i 100% naturals, innovació tant en materials como en patrons, tractant de sorprendre amb nous dissenys i alhora mantenir les col·leccions clàssiques que tant s’identifiquen amb la marca.
 
Com en qualsevol aspecte de la vida, les coses estan ben fetes quan s’hi posa l’ànima i el cor, i a Montané treballem amb tots cinc sentits i amb el sisè si fa falta!

Als teus peus, i mai tan ben dit! :-D

 
Facebook Twitter Google+ Pinterest
Login to post comments
×
×

Log in