Clàssiques

Col·lecció Montané

Amb Estil

Les voldràs per sempre

La nostra sel·lecció

Infalibles de Montané

Destacades

Noves

Clàssiques

Rebaixades

Millor valorades

Per què escollir les nostres espardenyes?

100% Orgànic i Natural

100% Orgànic i Natural

El nostre calçat ecofriendly està fabricat amb fibres 100% naturals: jute, lli i cotó. Les nostres pells estan adobades segons el tradicional i artesanal procés d'adobament vegetal, sense processos químics, molt suaus i flexibles, i s'adapten perfectament a la forma de el peu.

No fem servir coles ni materials sintètics de encoixinat, només jute i les nostres plantilles de cotó, sempre cosides a mà.
Comoditat

Comoditat

No importa si el teu treball t'obliga a estar dempeus moltes hores, els quilòmetres que hagis caminar, que la nit de dissabte arribi a diumenge, etc. Camina com una reina amb les nostres espardenyes.

Els nostres folres són de teixit natural o en pell, i les plantilles sempre de cotó 100% perquè el peu transpiri: un bon cotó sobre la base del jute fa la diferència. No deixis escapar les nostres espardenyes d'espart i tindràs una experiència inigualable en frescor i comoditat.
Artesanals i Tendència

Artesanals i Tendència

Ens centrem en la qualitat i en les noves tendències de la moda per crear per a tu unes espardenyes modernes i exclusives, ideals per a cada ocasió especial.

A Montané ens preocupem per cada petit detall i tot està fet a mà. Després de més de cent anys de vida ens seguim mantenint fidels a un procés de fabricació artesanal i de producció 100% local i sostenible a Barcelona, ​​ara més que mai.

Una espardenya moderna i de qualitat

Posem al teu abast el plaer de gaudir de les millors espardenyes de fabricació local i de proximitat. Unes espardenyes de qualitat, modernes, actuals i especials per tu, dissenyades i cosides a mà en els nostres tallers de Sant Celoni (Barcelona), sempre amb delicadesa, respecte a la natura i personalitat oferint un calçat únic i durador.

No deixis escapar les nostres espardenyes de la millor qualitat que ja satisfan els peus de milers de persones al món. Materials 100% naturals, estampats i brodats, teixits de tots els colors i combinacions, pells naturals de la millor qualitat. Descobreix les nostres espardenyes de cunya, baixa o planes, mitjana, alta i si t'atreveixes posa't les nostres plataformes.

Sense oblidar la comoditat i frescor de les nostres espardenyes per fer-te caminar com una reina i brillar allà on trepitgis. Et convidem a saber més sobre nosaltres i les nostres espardenyes.

Més Informació

Per què és millor comprar les nostres espardenyes?

Garantia de qualitat i durabilitat

Espardenya artesanal de qualitat fabricada a mà

Devolució 30 Dies

Termini de 30 dies, des de la recepció de la comanda, per a realitzar la devolució.

Enviament i devolucions gratuïts (*)

(*) Devolucions gratuïtes a Europa Occidental

Espardenya destacada

No deixis escapar la nostra espardenya de cunya de 7 cm en tons blau i metal·litzat. Espardenya tancada de teixit estampat floral amb fons fosc i patina daurada. Talonera oberta de pell metal·litzada nude. Gomes laterals de color gavardina. Cunya de jute 100% ecològic.

Veure Producte

Amb Estil

Las voldràs per sempre

Descomptes exclusius

Rebaixades i d'oferta

Clàssiques

Infinits colors i combinacions

Recent al Blog

Subscriu-te al Newsletter

Obtingui ofertes de les nostres espardenyes que no trobarà enlloc i directament a la safata d'entrada del seu correu electrònic.